1. Rekisterinpitäjä

Nimi:    Unelmien Unikoru / Matkailupalvelu Eräpäivä Oy, Eija Ojanen

Y-tunnus: 1802572-4, kotimaa Suomi

Osoite: Salminniementie 49-19, 39700 Parkano

Puhelinnumero: 0500 724423

Sähköpostiosoite: unikoru@erapaiva.com


2. Rekisterin käyttötarkoitus Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakkaan tilausten toimittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon sekä kehittämiseen.


3. Rekisterin tietosisältö Rekisteröimme asiakkaan verkkokaupassamme antamat tiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. 


4. Tietojen säilytysaika Asiakkan yhteystietoja säilytetään asiakasrekisterissämme kuusi vuotta, minkä ajan tiedot säilyvät myös kirjanpidossa. Rekisterin tietoja tarkastellaan vuosittain tarpeen mukaan. Asiakas voi halutessaan tarkistaa asiakasrekisterissämme olevat tietonsa, pyytää poistamaan ne tai ilmoittaa etukäteen ettei halua yhteystietojaan rekisteröitävän.


5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Osa yrityksen käyttämistä ulkopuolisista palvelun- tai ohjelmistontarjoajista saattavat säilyttää tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella.


6. Tietojen luovutus Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tilausten toimitus tapahtuu Matkahuollon tai Postin kautta. Verkkokauppa on Woocommerce-alustalla ja maksujen välityksen hoitaa Montonio.


7. Rekisterin suojaus Tiedot siirretään SSL-suojatulla yhteydellä. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.

 

päivitetty 18.3.2024