Tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

UNELMIEN UNIKORUN TILAUS- ja TOIMITUSEHDOT

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden euromääräiset hinnat ovat esillä verkkokaupassa tuotesivulla. Tuotteisiin sisältyy arvonlisävero 24%. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu on 4,90 € tilauselta, joka lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

Toimitukset

Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta Matkahuollon kautta, kaikkiin Suomessa oleviin Matkahuollon pakettipisteisiin. Pienimmät tuotteet voidaan toimittaa myös kirjepostina. Mikäli tilaamasi tuote on väliaikaisesti lopussa, olemme yhteydessä tilaajaan välittömästi.

Maksutavat/maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja 05.10.2021 alkaen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

______

04.10.2021 saakka: Katso tästä linkistä: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
Tarkista pakkauksen kunto lähetystä vastaanottaessasi, reklamoi heti pakettipisteessä, jos lähetyksen kunnossa on huomautettavaa. Rikkoutunut pakkaus pitää avata ja tarkistaa ostettujen tuotteiden kunto.Ilmoita asiasta välittömästi myös meille: unikoru(at)erapaiva.com.

Palautukset, reklamaatiot ja tilauksen peruutus
Voit palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä tilauksesta. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti kuljetusta varten, mielellään alkuperäisessä pakkauksessa.

Tee palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen: unikoru(at)erapaiva.com ennen tuotteen palauttamista. Saat ohjeet tuotteen palautusohjeet sähköpostilla. Palautamme tuotteen hinnan asiakkaalle saatuamme palautuslähetyksen. Muista täyttää palautuslomake ja pankkiyhteystietosi maksun palautusta varten.

Mikäli tuotteessa ei ole valmistusvirhettä tai muuta oleellista syytä minkä vuoksi kauppa peruuntuu, palautamme myös toimituskulut. Jos tilaus taas peruutetaan ilman perusteltua syytä, tilaaja maksaa itse palautuskulut ja me palautamme tuotteen hinnan, kun tuote on palautunut meille ja toteamme sen olevan alkuperäisessä kunnossa.

Palautusoikeus ei koske asiakkaalle erikoistilauksena räätälöityjä tuotteita.

Muut ehdot

Unelmien Unikoru (Matkailupalvelu Eräpäivä Oy) ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy force majeure syistä, kuten esim. tietoliikenneongelmista, kuljetusongelmista, luonnonilmiöistä, työnseisauksista tai lakoista, poliittisista syistä.

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut jokin merkittävä virhe, esimerkiksi selkeä virhe tuotteen hinnoittelussa.

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

Unelmien UniKoru

Matkailupalvelu Eräpäivä Oy, y-tunnus 1802572-4

Salminniementie 49-19,  39700 Parkano

puh 0500 724423

unikoru(at)erapaiva.com

Vastaa