DIY -unisieppari – tee se itse

15,90  sis. alv 24%

DIY, Unelmien UniKorun tee se itse -unisieppari. Kehän halkaisija on noin 8 cm. Tarvikepaketissa materiaalit: kehä, langat, höyhenet sekä kristallit.

10 varastossa

Kuvaus

DIY unisieppari, tee itse oma unisiepparisi! Tarvikepaketista löytyy kaikki materiaalit mitä valmistukseen tarvitset oheisen kuvan kaltaisen unisiepparin valmistukseen.  Mukana myös valmistusohje, jossa kerrotaan kaikki työvaiheet sanoin ja kuvin.  Lisäksi tarvitset vain pari työkalua ja (kuuma)liimaa.

Hyvä lahjaidea! Pakattu lahjapakkaukseksi sopivaan pahvilaatikkoon. Paketti sisältää myös ajattoman kortin.

Tarvikepaketin kristallit ovat vuorikristallia ja höyhenet ovat peräisin luomukanalasta. Höyhenet on puhdistettu ja desinfioitu, joten ovat turvallisia käyttää.

**********

Unelmien UniKorun unisieppari on taianomainen, henkinen apuväline, se valvoo ja puhdistaa untasi, suodattaa ikävät unet Äiti Maahan puhdistumaan.

Sijoita unisieppari makuuhuoneen ikkunalle tai sängyn läheisyyteen.

Pyydä unisiepparia suojelemaan juuri sinun tai perheesi unta – näin siunaat sen omaan käyttöön.

Unisieppareissa käytetyt energiakivet ovat: vuorikristalli-mestariparantaja, ruusukvartsi-rakkauden kivi, ametisti-rauhoittava, unen tuoja.

Käsityönä valmistetuissa tuotteissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia, lähinnä höyhenissä ja helmissä. Koko, materiaalit ja värit ovat vakiot.

Lisää tietoa Unelmien UniKorun unisieppareista löytyy täältä