DIY -Löylyn Henki

11,90  sis. alv 24%

DIY – Löylyn Henki – tee se itse -pakkaus. Kehän halkaisija on noin 8 cm. Langat juuttinarua, mukana 2 kpl tervan tuoksuisia lankoja. Kävyissä ( mukana varakäpy) valmiina reikä langan pujotusta varten.

10 varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

DIY Löylyn Henki, tee se itse paketti. Tarvikepaketista löytyy kaikki materiaalit mitä valmistukseen tarvitset oheisen kuvan kaltaisen löylysiepparin valmistukseen.  Mukana myös valmistusohje, jossa kerrotaan kaikki työvaiheet sanoin ja kuvin.  Tämän tuotteen valmistuksessa ei tarvita erityisiä työkaluja. Helppo valmistaa.

Hyvä lahjaidea! Pakattu lahjapakkaukseksi sopivaan pahvilaatikkoon. Paketti sisältää myös ajattoman kortin.

Tarvikepaketin langat ovat juuttinarua, mukana pari tervanarun pätkää, jotka tuovat sopivasti tervan tuoksua löylyysi. Käpyjä on paketissa 2 kpl, toinen varalla. Niihin on porattu valmiiksi reikä narun pujotusta varten. Käpyyn voi halutessaan tiputtaa pari pisaraa eteeristä öljyä tai löylytuoksua tuomaan lisää tunnelmaa löylyysi.

**********

Unelmien UniKorun tuotteet ovat taianomaisia, henkisiä apuvälineitä kotiin, lahjaksi ja henkilökohtaiseen käyttöön. Kodin, unien, tilan suojaksi, turvaksi tai puhdistamiseen.  Tuotteet ovat ekologisia, kierrätettäviä ja eettisesti valmistettuja.

Käsityönä valmistetuissa tuotteissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia, lähinnä höyhenissä tai helmissä. Koko, materiaalit ja värit ovat vakiot.

Lisää tietoa Unelmien UniKorun unisieppareista löytyy täältä