Löylyn henki – sieppari saunaan tai mökille

25,00  sis. alv 24%

Löylyn henki – tervantuoksuinen löylysieppari!

Kehän halkaisija on 7 cm ja kokonaiskorkeus kehän yläreunasta lankojen alaosaan on noin. 20 cm.

Vaikka tuotteen nimi on Löylyn henki, se sopii hienosti myös takkahuoneen seinälle tai ikkunalle. Ulko-ovella se toivottaa tervetulleeksi tupaan asujat. Hento tervan tuoksu kestää pitkään. Tuotteen saa myös tuoksuttomana.

Löylyn henki on sauna- ja mökkiympäristöön luotu muunnelma perinteisestä unisiepparista, joka poistaa negatiiviset energiat tilasta.

 

10 varastossa

Kuvaus

Löylyn henki on löylysieppari, sopii saunaan tai pesutilaan. Luo aito ja luonnollinen tunnelma saunaasi, perinteisistä materiaaleista valmistetulla löylysiepparilla. Rauhaa, energiaa, voimallista löylyä saunatuokioosi.

Löylyn henki sopii myös muihin tiloihin, mökille, takkatupaan tai vaikkapa ulko-oveen toivottamaan tupaantulijat tervetulleiksi. Käytä mielikuvitustasi sijoittelussa.

Materiaalina juuttinaru, mukana  myös muutama tervanaru, jotka antavat miellyttävän tervan tuoksu saunaasi. Keskiössä aito männyn käpy, johon voit tipauttaa pari pisaraa löylytuoksua tai eteeristä öljyä tervan tuoksun kumppaniksi.

Jos haluat Löylyn hengen  ilman tervanarua/ tervan tuoksua, niin kerro siitä tilauksen lisätiedot- osiossa.

Jos haluat sijoittaa Löylyn hengen ulkotilaan ota silloin huomioon sään vaikutus tuotteen kestoon. Myös eläimet, kuten linnut ja muut pienet lentelijät saattavat käydä nyppimässä siitä osia omaan käyttöönsä.

**************

Unelmien UniKorun unisieppari on taianomainen, henkinen apuväline, joka tuo  Äiti Maan turvallista energiaa saunaasi.

Käsityönä valmistetuissa tuotteissa saattaa olla pieniä eroavaisuuksia, lähinnä kävyn koossa ja lankojen muodossa.  Koko, materiaalit ja värit ovat vakiot.

Lue lisää Unelmien UniKorun unisieppareista täältä