Chakliinat – chakrajärjestelmän energisointiin

Chakliinat ovat pieniä, virkattuja liinoja, jotka on energisoitu chakrajärjestelmän puhdistamiseen ja tasapainottamiseen. Niitä on 9 kpl, oma liina jokaiselle seitsemälle peruschakralle ja lisäksi mustavalkoinen liina maatähtichakralle ja valkoinen liina, joka on yhteinen kausaali-, sieluntähti ja sielunporttichakroille. Chakliinojen värit ovat chakrojen värien mukaiset ja niihin on ladattu jokaisen chakran oma energia.

Chakliinat – chakratyöskentelyn apuvälineet

Näin käytät Chakliinoja

Käytä Chakliinoja chakrojen tasapainottamiseen ja energisointiin energiahoidon yhteydessä. Myös yksittäistä chakraa voi puhdistaa tai vahvistaa sen omalla liinalla.

Hoida chakrat yksitellen, järjestyksessä alhaalta ylös. Aseta hoidettavan chakran värinen liina kehollesi kyseisen chakran kohdalle. Voit myös pitää yksittäistä liinaa käsiesi välissä ja tehdä hoidon käsiesi kautta.

Pyydä chakrojen puhdistusta, energisointa ja tasapainotusta. Voit tuntea miten energia virtaa ja pyörii chakroissasi. Tee tämä chakrojen mukaisessa järjestyksessä, alkaen mustavalkoisesta maatähtichakran liinasta päättyen valkoiseen, ylimpien chakrojen liinaan.

Joskus joku yksittäinen chakra saattaa kaivata puhdistusta tai vahvistusta. Esimerkiksi kurkkuchakraa voi vahvistaa jos edessä on tärkeä neuvottelu tai keskustelu. Yksittäisen chakran hoito tapahtuu samalla tavalla kuin koko järjestelmän.

Muista välillä puhdistaa liinat violettiliekillä, auringon tai kuun valossa. Puhdistus on erityisen tärkeä jos käytät liinoja toiselle henkilölle tai lainaat niitä ystävällesi. Näin energia pysyy puhtaana.

** Chakliinat eivät kuitenkaan ole lääketieteellinen tapa hoitaa kehoa tai mieltä. Tarvittaessa käänny terveydenhuollon ammattilaisten puoleen**

Chakrajärjestelmä

Chakrat ovat kehon energiakeskuksia ja jokaisella chakralla on oma, symbolinen väri ja oma tehtävä kehon energiajärjestelmässä.

Chakrajärjestelmään kuuluu 7 peruschakraa, mutta henkisen kehityksen myötä olemme jo siirtymässä 12 chakran järjestelmään.

Chakliinapakkaus sisältää 9 liinaa ja se on hyvä työväline siirtymisessä perusjärjestelmästä eteenpäin. Mikäli chakrat ovat sinulle uusi asia, silloin kannattaa lähteä työskentelemään 7 peruschakran kanssa ja kun ne on tulleet tutuksi voit ottaa työskentelyyn mukaan pakkauksen ensimmäinen ja viimeinen liinan (mustavalkoinen ja valkoinen). Chakroista, kehon energiakeskuksista löytyy hyvin tietoa netistä, kannattaa tutustua tarkemmin aiheeseen, mikäli se ei ole tuttu.

Lisää chakroista

Verkkosivuilta löytyy valtavasti tietoa chakroista ja chakrajärjestelmistä

Energiakeskus Indigo https://energiakeskus.com/energiasivut/chakrat/

Mielenihmeet https://mielenihmeet.fi/chakrat-7-loistavaa-energiakeskusta/

Rakkauden Temppeli https://rakkaudentemppeli.fi/mieli/tyokaluja-mielen-hyvinvoinnin-edistamiseen/chakrojen-puhdistaminen/

Wikipedia kertoo chakroista näin:

@https://fi.wikipedia.org/wiki/Chakra

Palaute käyttäjiltä

Eija toi kerran hoitolalleni tullessaan mukanaan Chakliinoja. Hän sanoi, että mitä näistä ajattelet. En tiennyt heti mitä ne on, mutta kun otin käteeni niitä, niistä tuntui huokuvan kihelmöivää energiaa. Väreistä arvelinkin sen mitä Eija kertoi, että ne ovat chakran kohdalle laitettavia pieniä liinoja.

Olen käyttänyt Chakliinoja AnnHealing -bioenergiahoidoissani mukana. Joka hoidossa ne eivät ole mukana, mutta välillä ne huutelevat hyllystä, että nyt!
Käytän niitä intuitiolla. Useimmiten en laita kaikkia kerralla, vaan jokin chakra vaatii lisähuomiota. Tällöin laitan niitä vaikkapa oranssin sakraalichakralle ja sinisen kurkkuchakralle.
Voin tehdä hoitoa muualle kehoon samalla, kun Chakliinat hoitavat tiettyä chakraa.

Joskus käytän niitä myös kotona, kun meditoin. Tai jokin chakra tuntuu tukkoiselta. Laitan sopivan värisen Chakliinan sen chakran kohdalle. Tunnen kuinka siitä leviää energiaa kehoon. Joskus kihelmöivää, lämmintä, viileää ja monenlaisia muita tuntemuksia.
Nämä ovat ajatuksella tehtyjä, ja tuntuvat toimivan!

Annika Äijälä, Kuurumpu