Chakliinat

Chakliinat ovat pieniä, virkattuja liinoja, jotka on energsoitu chakrajärjestelmän puhdistamiseen ja tasapainottamiseen.

Chakliinoja on 9 kpl, oma liina jokaiselle seitsemälle peruschakralle ja lisäksi mustavalkoinen liina maatähtichakralle ja valkoinen liina on yhteinen kausaali-, sieluntähti ja sielunporttichakroille. Chakliinojen värit ovat chakrojen värien mukaiset ja niihin on ladattu jokaisen chakran oma energia.

Näin käytät chakliinoja:

Aseta liinat fyysisesti chakrojen kohdalle esim energiahoidon aikana tai chakrojesi energisointihetkeksi. Pyydä chakrojen puhdistusta ja energisointa ja tunne miten energia virtaa ja pyörii chakroissasi. Vaihtoehtoisesti ota yksi liina kerrallaan käsiesi väliin ja anna energian virrata sopivalta tuntuva hetki. Tee tämä chakrojen mukaisessa järjestyksessä, alkaen mustavalkoisesta maatähtichakran liinasta päättyen valkoiseen, ylimpien chakrojen liinaan.

Muista välillä puhdistaa liinat violettiliekillä, auringon tai kuun valossa. Puhdistus on erityisen tärkeä jos käytät liinoja toiselle henkilölle tai lainaat niitä ystävällesi. Näin energia pysyy puhtaana.

Violettiliekki on voimallinen henkinen apuväline, joka kohottaa energioita, muuntaa negatiivisia energioita positiivisiksi. Se on siis parannuksen ja puhdistuksen työkalu.

värikkäät Chakliinat eli chakrojen energisointiin käytettävät pikkuliinat.
Chakliinat eli pikkuliinat chakrojen energisointiin

https://unelmienunikoru.com/tuote-osasto/chakliinat/

Chakrajärjestelmään kuuluu 7 peruschakraa, mutta hiljalleen olemme siirtymässä 12 chakran järjestelmään energioiden nousun myötä. Tämä 9 liinan paketti on hyvä apuväline siirtymisessä perusjärjestelmästä eteenpäin. Aloittelijan kannattaa aluksi käyttää 7 peruschakran liinaa ja kun ne on tulleetu tutuksi tulee ottaa mukaan ensimmäinen ja viimeinen pakkauksen liina (mustavalkoinen ja valkoinen).

Tulevaisuudessa saatavilla myös 12 chakliinan pakkaus

Wikipedia kertoo chakroista näin:

@https://fi.wikipedia.org/wiki/Chakra

Eija toi kerran hoitolalleni tullessaan mukanaan Chakliinoja. Hän sanoi, että mitä näistä ajattelet. En tiennyt heti mitä ne on, mutta kun otin käteeni niitä, niistä tuntui huokuvan kihelmöivää energiaa. Väreistä arvelinkin sen mitä Eija kertoi, että ne ovat chakran kohdalle laitettavia pieniä liinoja.

Olen käyttänyt Chakliinoja AnnHealing -bioenergiahoidoissani mukana. Joka hoidossa ne eivät ole mukana, mutta välillä ne huutelevat hyllystä, että nyt!
Käytän niitä intuitiolla. Useimmiten en laita kaikkia kerralla, vaan jokin chakra vaatii lisähuomiota. Tällöin laitan niitä vaikkapa oranssin sakraalichakralle ja sinisen kurkkuchakralle.
Voin tehdä hoitoa muualle kehoon samalla, kun Chakliinat hoitavat tiettyä chakraa.

Joskus käytän niitä myös kotona, kun meditoin. Tai jokin chakra tuntuu tukkoiselta. Laitan sopivan värisen Chakliinan sen chakran kohdalle. Tunnen kuinka siitä leviää energiaa kehoon. Joskus kihelmöivää, lämmintä, viileää ja monenlaisia muita tuntemuksia.
Nämä ovat ajatuksella tehtyjä, ja tuntuvat toimivan!

Annika Äijälä, Kuurumpu