Energiayhteyden luominen omaan unisieppariin

unisiepparin käyttöön ottamisen ohjeet

Unisieppari toimii henkisenä työkaluna, apuvälineenä unien suojelussa ja unityöskentelyssä, mikäli niin tahdot. Toki se voi olla myös sisustusesine. Tai näitä molempia yhdessä.

Uusi, itselle hankittu tai lahjaksi saatu unisieppari on hyvä ladata omiin, perheen tai parisuhteen energiaan ennen varsinaista käyttöön ottoa. Ladata, siunata tai pyhittää, mitä sanaa haluatkin käyttää tai mikä tuntuu itselle parhaalta tavalta. Lataukseen kuuluu mielestäni ainakin nämä kolme tärkeää osaa. Ja tottakai voit tehdä tämän oman intuition mukaan.

  • puhdistaminen vieraista ja tarpeettomista energioista
  • pyyntö, esitä toive, miten tahdot uniltasi
  • yhteyden luominen omaan unisieppariin

Unisiepparin voi siis ladata omaan henkilökohtaiseen käyttöön, parisuhteelle, perheelle tai vaikka lemmikille. Tärkeintä on mainita nämä asiat pyyntöjen ja latauksen yhteydessä. Henkilökohtaiset toiveet saattavat olla erilaiset kuin vaikkapa parisuhteen toiveet. Kannattaa siis miettiä mitä toiveita esittää, varsinkin parisuhde- tai perhesiepparille.

Lataamisen voi tehdä hiljaa mielessään, ei tarvita mitään tarkkaa rituaalia, pelkkä ajatus riittää. Kunhan teet sen asiaan keskittyen. Voit hoitaa nämä toimenpiteet samalla kun ripustat unisiepparia omalle paikalleen kodissasi. Perinteinen unisiepparin paikka on ikkunalla tai sängyn päätyseinällä, mutta toki voit sijoittaa sen sinulle parhaiten sopivaan paikkaan. 

Unisiepparin puhdistaminen vieraista energioista

Unisieppari on henkinen työkalu ja apuväline unien suojeluun, puhdistamiseen, unimatkailuun jne. Mikäli olet luonut energiayhteyden sen kanssa.

Kun se saapuu uuteen kotiin energiat unisiepparilla eivät välttämättä ole juuri sinun tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivia tai riittäviä. Varsinkin kaukaa maailmalta kulkeutuneet yksilöt, jotka ovat matkanneet maapallon toiselta puolelta, saattavat olla toimimattomissa tai jopa vääränlaisissa energioissa.

Joten pyydä aina puhdistusta! Voit pyytää sitä omilta henkioppailta, Valolta, Universumilta, Äiti Maalta tai vaikka Jumalalta. Käytä sitä energiaa, joka on sinulle tuttu, turvallinen ja luotettava. Pelkkä puhdas ja hyväntahtoinen ajatuskin riittä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tätä esinettä ns palvotaan. 

 

Miten haluat unisiepparin toimivan?

Esitä uudelle unisiepparillesi pyyntö, miten haluat sen toimivan. Kaipaatko helpompaa nukahtamista, syvempää unta tai unimatkailua.

Perinteisin pyyntö lienee painajaisten ja ikävien unien poissa pysyminen, mutta pyynnön voi esittää monesta muustakin asiasta. Tässä muutama esimerkki:

  • nopeaa ja helppoa nukahtamista
  • rauhallista ja levollista unta
  • tilan/huoneen tunnelman luomista, esim rakkaudellista tunnelmaa
  • unimatkailua
  • selkounia
  • apuväline henkiseen työskentelyyn, tms 

Yhteyden luominen omaan energiaan

Näiden pyyntöjen jälkeen vietä hetki luoden yhteyttä unisieppariisi. Lataaminen omaan energiaan ja omaan käyttöön. Tämän energiayhteyden aikana on hyväksi ajatella, että se tapahtuu ”kaikkien korkeimmaksi parhaaksi”. 

Unisiepparin hoitaminen jatkossa

Unisieppari, kuten kaikki muutkin henkiset apuvälineet ja työkalut tulisi puhdistaa aika ajoin. Luonnon energiat maa, ilma, vesi ja tuli toimivat kaikki puhdistavina. Valon voimaa unohtamatta. Unisieppareissa aidon tulen läheisyys ei toimi, eikä sitä kannata kokeilla. Mielikuvalla tulessa voi toki puhdistaa.

Kuun valo, auringon valo hoitaa ja puhdistaa automaattisesti, jos unisiepparisi on ikkunalla, silloin se saa valoa säännöllisesti ja puhdistuu siinä. Ehkä ulkona tuulettaminen pari kertaa vuodessa tai jokaisena vuodenaikana antaa sille ilman energiaa, mitä sisätiloissa ei muuten saa. Vettä voi halutessa pirskotella unisiepparille, maayhteys syntyy myös ulkona tuulessa.

Unelmien UniKorun unisiepparit

Unelmien UniKorun unisiepparit on valmistettu puhtaista ja luonnollisista materiaaleista. Tuotteen valmistamisen yhteydessä niihin on ladattu Äiti Maan turvallista ja suojelevaa energiaa. 

Unelmien UniKorun unisiepparit ovat ekologisia ja eettisiä tuotteita. Materiaalit ovat läheltä, harkitusti hankittuja, osittain ylijäämää tai kierrätystä ja luonnonmateriaaleja. Tuotteet ovat pitkäikäisiä, läpi elämän kulkevia kumppaneita.

Jokaisesta unisiepparista löytyy myös kiviä, joko vuorikristallia, ruusukvartseja tai ametisteja, erilaisina variaatioina.

Vuorikristalli, kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin tilallekin. 

Ruusukvartsi, romanttinen, vaaleanpunainen sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä, ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassi. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää sisäisen rakkauden tunteen. Ominaisuuksiltaan erinomainen kivi makuuhuoneeseen. Näistä ominaisuuksista voikin helposti päätellä, että ruusukvartsi on sydänchakran kivi.

Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi jolla on korkea henkinen värähtely. Ametisti auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista. Erinomainen, rauhoittava kivi unisieppariin. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Ametisti on kolmannen silmän eli otsachakran kivi. Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.