Kivet ja materiaalit

Kivet ja niiden energia

Unelmien UniKorun töissä käytetään paljon puolijalokiviä. Käytössä on pääosin kolme kivilajia, vuorikristalli, ruusukvartsi ja ametisti. Tässä alla lisää tietoa näiden kivien energioista.

Mielestäni juuri nämä kivet sopivat parhaiten unisieppareiden, pentagrammien, korujen ja jopa asusteiden enegiaa tuovaksi osaksi. Jokaisella kivellä on oma vahva energia. Unisieppariin lisään jotain näistä kolmesta kivestä tai niiden yhdistelmiä.

Tilauksen yhteydessä voit pyytää omaan unisieppariisi jotain tiettyä kiveä tai tiettyjä kiviä.

Unelmien UniKoru unisiepparit

Ruusukvartsi

ruusukvartsikiteitä

Romanttinen, vaaleanpunainen ruusukvartsi – sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä, ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassina. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää sisäisen rakkauden tunteen. Ominaisuuksiltaan erinomainen kivi makuuhuoneeseen.

Vuorikristalli

vuorikristallikivet ja -kiteet

Kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen  kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin tilallekin. 

Ametisti

ametistikiteitä

Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi jolla on korkea henkinen värähtely. Ametisti auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista. Erinomainen, rauhoittava kivi unisieppariin. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.

Muut materiaalit

unisiepparin valkoiset höyhenlangat

Unelmien UniKorun tuotteiden näkyvin materiaali höyhenet ja sulat, on hankittu lähialueen lintutarhalta tai metsästäjiltä. Luonnonmateriaalit, risut ja kävyt, on kerätty omasta lähimetsästä. Kaikki muut töissä käytetyt materiaalit on hankittu kotimaisilta toimittajilta. Osassa tuotteita on myös kierrätysmateriaaleja.

unisieppari

Materiaalit puhdistetaan tarvittaessa ennen niiden käyttöä. Höyhenet ja sulat pestään, desinfioidaan ja vielä pakastetaan. Tekstiilit pestään, jos ne ovat kierrätystavaraa. Valmiit työt saavat vielä enegeettisen käsittelyn, puhtaaseen valon energiaan.