Unisieppareissa käytetyt kivet ja materiaalit

Kivet ja niiden energia

Unelmien UniKorun tuotteissa käytetyt kivet ovat puolijalokiviä sekä kotimaisia luonnonkiviä. Käytössä on kolme kivilajia: vuorikristalli, ruusukvartsi ja ametisti. Lisäksi käytän myös kotimaisia luonnonkiviä.
Mielestäni juuri nämä kivet ovat energioiltaan parhaita ja kaikille sopivia. Jokaisella kivellä on oma vahva energia. Unisieppareihin lisään jotain näistä kolmesta kivestä tai niiden erilaisia yhdistelmiä.

Ruusukvartsi

Romanttinen, vaaleanpunainen ruusukvartsi – sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä, ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassi. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää sisäisen rakkauden tunteen. Ominaisuuksiltaan erinomainen kivi makuuhuoneeseen.

 

Vuorikristalli

Kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin tilallekin.

Ametisti

Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi, jolla on korkea henkinen värähtely. Ametisti auttaa uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista. Erinomainen, rauhoittava kivi unisieppariin. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.

Muut materiaalit

Unelmien UniKorun tuotteiden näkyvin materiaali höyhenet ja sulat, on hankittu lähialueen lintutarhalta, luomukanalasta tai metsästäjiltä, materiaalit ovat siis ylijäämää muusta toiminnasta. Ja ennen kaikkea, linnut ovat saaneet elää hyvän elämän.
Luonnonmateriaalit, risut ja kävyt, on kerätty omasta lähimetsästä. Kaikki muut töissä käytetyt materiaalit on hankittu kotimaisilta toimittajilta. Osassa tuotteita on myös kierrätysmateriaaleja. Tarvikkeet ovat ekologisia ja lähes kaikki myös uudelleen kierrätettäviä.
Materiaalit puhdistetaan tarvittaessa ennen niiden käyttöä. Höyhenet ja sulat pestään, desinfioidaan ja vielä pakastetaan. Tekstiilit pestään, jos ne ovat kierrätystavaraa.
Valmiit työt saavat vielä enegeettisen käsittelyn, puhtaaseen Valon ja Äiti Maan energiaan.