Kivet ja materiaalit

Käyttämieni kivien energiat

Romanttinen, vaaleanpunainen ruusukvartsi – sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä, ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassina. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää sisäisen rakkauden tunteen.

vaaleanpunaisia ruusukvartsi raakakiviä ja helmiä

Kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen  kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin tilallekin. 

kirkkaita vuorikristallin raakakiviä ja hiottuja pikkukiviä

Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi jolla on korkea henkinen värähtely. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista. Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.

ametisti raakakiviä ja hiottuja kiviä

valkoinen unisieppari, jossa kivinä ametisteja

Unisiepparin ja pentagrammin kehän materiaali on metallilankarengas tai oksista pyöritelty risukehä. Risukehä sidotaan langalla vain sen verran, että muoto pysyy pyöreähkönä. Metallilankakehät päällystän narulla, langalla tai nauhalla. Osa meteriaaleista on myös kierrätettyä.

Höyhenet on saatu ja kerätty luonnosta, metsästäjiltä ja kotikanoilta ja -linnuilta. Puhdistan ja desinfioin höyhenet ja sulat ennen käyttöä.

Chakliinat virkataan pääasiassa puuvillalangasta, mutta joukosta löytyy myös kierrätettyä lankaa ja jopa villalankaa.

värikkäät, virkatut Chakliinat eli chakrojen energisointiin tarkoitetut pikkuliinat
käpy, sulka, pentagrammi ja puolijalokivet

Energiahuivit ja -kaulurit

energiakauluri tai huivi

Huivi lämmittää, energisoi hartioitasi, kaulaasi ja koko ylävartaloa. Huivissa olevat vuorikristallikiteet luovuttavat puhdistavaa ja parantavaa energiaa. Huivi sopii erinomaisesti käytettäväksi myös asusteena.

Korut ja avainnauhat

Unelmien UniKorun tuoteperheeseen kuuluu lisäksi koruja, avainnauhoja ym.

Tuotevalikoima kasvaa koko ajan.

Helmikanan höyhenistä valmistetut korvakorut