Korut, lisäosat ja muut tuotteet

Korut

Unelmien UniKorun korut on valmistettu käsityönä Suomessa, kuten kaikki muutkin tuotteemme. Koruissa on käytetty luonnollisia materiaaleja, höyheniä, vaneria, bambua ja energiakiviä. Koukut tai napit ovat hopeaa, muuta osat korumetallia.

Korvakorujen lisäksi valikoimasta löytyy avainnauhoja ja avaimenperiä.

Energiahuivit

Energiahuivit on virkkaamalla valmistettuja kaulureita tai huiveja. Vahva energialataus tulee asusteisiin upotetuista kivikiteistä, vuorikristalli-, ruusukvartsi- tai ametistisiruista.

Lisäosat unisieppariin tai pentagrammiin

LaventeliNyytti, pieni virkattu pussukka, jossa sisällä kuivattuja laventelinkukkia. Laventeli on rauhoittava ja unettava tuoksu. Tämä nyytti on ihana apu unettomuudesta kärsivälle.

Lankaverkkoon punotut isot raakakivilohkareet ovat näyttävä lisäosa unisieppariin tai pentagrammiin. Vaihtoehtoina kivet: ametisti, ruusukvartsi ja vuorikritalli. Ametisti on oiva apu unettomuuteen, vuorikristalli on mestariparantaja ja ruusukvartsi on suuri rakkaudenkivi.

Valkoisia ja violetteja LaventeliNyyttejä
LaventeliNyytit
Ruusukvartsi- ja vuorikristalli-lisäosat unisieppariin

https://unelmienunikoru.com/tuote-osasto/lisaosat/

Unisiepparin lisäosa, pieni laventelinyytti, jossa kuivattuja laventelinkukkia. Laventeli on rauhoittava ja auttaa nukahtamaan.