Pentagrammi

Mikä on pentagrammi

Viisisakarainen tähti, viisikanta eli pentagrammi on ikivanha suojeluksen symboli; maailmankaikkeuden vertauskuva, kaiken pahan karkottaja.

Sijoita pentagrammi sisääntulon yhteyteen tai huoneeseen, jota haluat erityisesti suojella ja pitää puhtaana vieraista energioista. Risukehäinen pentagrammi sopii erinomaisesti ulko-oveen tai ovipieleen ripustettavaksi. Muista myös lastenhuoneen, työpaikan, kesämökin, piha-aitan suojelu. Pyydä pentagrammia suojelemaan tilaa mihin sen olet sijoittanut. Pentagrammikorvakorut suojelevat sinua – kulkeehan koru mukanasi koko ajan.

On tärkeää muistaa, että käytät pentagrammia oikein: Yksi sakara ylöspäin ja kaksi sivuille ja kaksi alas. Jos käännät sen ylösalaisin, merkitys muuttuu aivan toisenlaiseksi.

Viiskanta eli pentagrammi
Pentagrammi vuorikristalleilla

Unelmien UniKorun pentagrammit

Unelmien UniKorulla on valikoimassa erilaisia pentagrammeja. Risukehällisiä ja metallilankakehälle valmistettuja. Osaan on myös yhdistetty elementtejä unisiepparista, höyheniä, käpyjä ja energiakiviä. Kivet tuovat oman vahvistavan ja pentagrammin energiaa tukevaa voimaa esineeseen. Esimerkiksi vuorikristallin parantava ja puhdistava energia on hyvä lisä pentagrammin suojelukseen. Unelmien UniKoru