Pentagrammi – ikiaikainen suojeluksen symboli

Viiskanta eli pentagrammi, suojeluksen symboli
Viisisakarainen tähti, viiskanta eli pentagrammi on ikiaikainen suojeluksen symboli; maailmankaikkeuden vertauskuva, kaiken pahan karkottaja.

Unelmien UniKorun pentagrammit on valmistettu käsityönä omalla työpajallamme Parkanossa, ekologisista ja kotimaisista ja myös kierrätettävistä materiaaleista. Pentagrammiemme käyttötarkoitus on toimia suojeluksen symboleina, suojelemassa tilaa, ympäristöä, energioita tms. Oikea tapa sijoittaa pentagarmmi on siten, että yksi sakara on ylöspäin, kahdet sivulle ja alas. Toisinpäin pyöräytettynä merkitys muuttuu erilaiseksi, joten muista sijoittaa pentagrammisi juuri näin!

Sijoita pentagrammi sisääntulon yhteyteen tai huoneeseen, jota haluat erityisesti suojella ja pitää puhtaana vieraista energioista. Risukehäinen pentagrammi sopii erinomaisesti ulko-oveen tai ovipieleen ripustettavaksi. Muista myös lastenhuoneen, työpaikan, kesämökin, piha-aitan suojelu. Pyydä pentagrammia suojelemaan tilaa mihin sen olet sijoittanut tai pitämään loitolla tarpeettomat energiat. Pentagrammikorvakorut suojelevat sinua – kulkeehan koru mukanasi koko ajan.

Muista oikea asettelu: Yksi sakara ylöspäin ja kaksi sivuille ja kaksi alas.

Unelmien UniKorun pentagrammit

Unelmien UniKorulla on valikoimassa erilaisia pentagrammeja. Risukehällisiä, piikkilankakehälle ja metallikehälle valmistettuja. Osaan on myös yhdistetty elementtejä unisiepparista, höyheniä, käpyjä ja energiakiviä. Kivet tuovat oman vahvistavan ja pentagrammin energiaa tukevaa voimaa esineeseen. Esimerkiksi vuorikristallin parantava ja puhdistava energia on hyvä lisä pentagrammin suojelukseen.

Sofi unisieppari pentagrammi kuviolla
unisieppari Sofi

Wikipedia kertoo laajasti pentagrammista, sen käytöstä ja merkityksestä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pentagrammi