Pentagrammi eli viisikanta on viiden yhtä pitkän janan muodostama tähtimäinen kuvio, joka on vanha ja usein käytetty symboli.[1] Sana pentagrammitulee kreikan sanasta πεντάγραμμον (pentagrammon), joka tarkoittaa viittä viivaa.

Pentagrammia on käytetty ja käytetään edelleen useissa uskonnoissa, lipuissa ja myös politiikassa symbolina. Se on siis ikiaikainen, vanha ja paljon käytetty symboli. Sillä on myös matemaattisia ominaisuuksia. (alla linkki Wikipedian infoon).

Unelmien UniKorun pentagrammien käyttötarkoitus on toimia suojeluksen symboleina. Suojelemassa tilaa, ympäristöä, energioita tms. Oikea tapa sijoittaa pentagarmmi on siten, että yksi sakara on ylöspäin, kahdet sivulle ja alas. Toisinpäin pyöräytettynä merkitys muuttuu erilaiseksi, joten muista sijoittaa pentagrammisi juuri näin!

Sijoita pentagrammi sisääntulon yhteyteen tai huoneeseen, jota haluat erityisesti suojella ja pitää puhtaana vieraista energioista. Risukehäinen pentagrammi sopii erinomaisesti ulko-oveen tai ovipieleen ripustettavaksi. Muista myös lastenhuoneen, työpaikan, kesämökin, piha-aitan suojelu. 

Pyydä pentagrammia suojelemaan tilaa mihin sen olet sijoittanut tai pitämään loitolla tarpeettomat energiat.

Unelmien UniKorun pentagrammit on valmistettu käsityönä omalla työpajallamme Parkanossa, ekologisista ja kotimaisista ja myös kierrätettävistä materiaaleista.

Verkkokaupasta löytyy  erilaisia pentagrammeja. Risukehällisiä, piikkilankakehälle ja metallikehälle valmistettuja. Osaan on myös yhdistetty elementtejä unisiepparista, höyheniä, käpyjä ja energiakiviä. Kivet tuovat oman vahvistavan ja pentagrammin energiaa tukevaa voimaa esineeseen. Esimerkiksi vuorikristallin parantava ja puhdistava energia on hyvä lisä pentagrammin suojelukseen.

https://unelmienunikoru.com/tuote-osasto/pentagrammit/

Wikipedia kertoo laajasti pentagrammista, sen käytöstä ja merkityksestä.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pentagrammi