Unelmani

Hienoa, että tutustut Unelmien UniKorun iloa, valoa, suojelevaa ja puhdasta energiaa antaviin käsitöihin.

Olen Eija Ojanen, asun Parkanossa ja olen tehnyt unisieppareita vuodesta 2018. Pitkäaikainen kiinnostukseni luonnon energioihin ja henkisiin asioihin synnytti intuitio henkisistä käsitöistä. Ensimmäisenä työnäni valmistui unisieppari, käyttäen luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja. Innostus kasvoi kokeilla erilaisia malleja. Tekemisen myötä mukaan tuli pentagrammit – ikiaikaiset suojeluksen symbolit. Ideoita ja suunnitelmia on valtavasti, joten koko ajan syntyy uusia tuotteita. Kaikissa töissäni on mukana puhdas luonnon energia!

Henkilökohtaisesti olen mieltynyt luonnonmateriaaleista valmistamiini töihin, niissä on erityinen henki, pieni pala Äiti Maata. Missiona on tuoda töihini suomalaisuus: Suomen luonto ja luonnon energia, positiivisuus, valo ja puhtaus.

Vuoden 2019 lopulla sieppareita oli kertynyt jo aikamoinen määrä ja ajatus verkkokaupasta syntyi. Nyt tämä unelma on totta! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini ja niiden ympärillä oleviin aiheisiin.

unisiepparin kehä risusta

”Henkilökohtaisesti olen mieltynyt luonnonmateriaaleista valmistamiini töihin, niissä on erityinen henki, pieni pala Äiti Maata”

Verkkokaupasta löydät itsellesi ihanan unisiepparin tai pentagrammin – vaikkapa risukehällä ja kävyillä koristellun tai jotain muuta sinulle sopivaa. Tuotteissa käytän aitoja energiakiviä, enimmäkseen vuorikristalleja ja ruusukvartseja sekä ametisteja ja satunnaisesti muita kiviä. Mukana myös puuhelmiä, helmiä ja muita koristeita. Kaikissa töissäni on mukana luonnon energia ja positiviinen lataus.

Kaikki työt on valmistettu käsityönä Suomessa, ovat siten turvallisia lähituotteita kotimaasta.

Tuoteperhe kasvaa koko ajan, joten sivuja kannattaa seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Erityisesti risukehällisissä töissäni käytän luonnosta kerättyjä materiaaleja ja mahdollisuuksien mukaan myös kierrätysmateriaaleja. Mukana on aitoja energiakiviä, risuja, käpyjä ja kotikanan tai metsälinnun höyheniä ja sulkia. Materiaaleja kerään luonnosta, jonkun verran myös kirpputoreilta (pääasiassa lankoja) ja saan niitä myös ystäviltäni. Kiitos heille!

Materiaalit puhdistetaan mahdollisista epäpuhtauksista pesemällä tai tuulettamalla. Höyhenet ja sulat pudistan pesemällä, desinfioimalla ja pidän niitä hetken myös pakastimessa, näin vältetään mahdolliset bakteerit. Valmiit työt puhdistan vielä energeettisesti violettiliekillä.

Sopimuksesta järjestän kursseja, joissa jokainen voi valmistaa oman unisiepparin, pentagrammin. Myös tapahtumien osana voin toteuttaa työpajan unisiepparin ja/tai pentagrammin valmistuksesta.

unisiepparin höyhenet ja helmet pihlajapuun edessä
unisieppari pihlajan alla