Unelmatyö

Unelmani on käsityön, luovuuden ja henkisyyden yhdistäminen

Olen Eija Ojanen, asun Parkanossa ja olen tehnyt unisieppareita vuodesta 2018. Pitkäaikainen kiinnostukseni luonnon energioihin ja henkisiin asioihin synnytti intuitio henkisistä käsitöistä. Käsitöitä olen tehnyt aina, ihan lapsesta asti. Ensimmäisenä työnäni valmistui unisieppari, käyttäen luonnonmateriaaleja ja kierrätysmateriaaleja. Innostus kasvoi ja piti kokeilla erilaisia malleja. Tekemisen myötä mukaan tuli pentagrammit – ikiaikaiset suojeluksen symbolit. Ideoita ja suunnitelmia on valtavasti, joten koko ajan syntyy uusia tuotteita. Kaikissa töissäni on mukana puhdas luonnon energia!

Henkilökohtaisesti olen mieltynyt luonnonmateriaaleista valmistamiini töihin, niissä on erityinen henki, pieni pala Äiti Maata. Missiona on tuoda töihini suomalaisuus: Suomen luonto ja luonnon energia, positiivisuus, valo, puhtaus ja ekologisuus.

Vuoden 2019 lopulla sieppareita oli kertynyt jo aikamoinen määrä ja ajatus verkkokaupasta syntyi. Nyt tämä unelma on totta! Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini ja niiden ympärillä oleviin aiheisiin.

Verkkokaupasta löydät itsellesi ihanan unisiepparin tai pentagrammin – vaikkapa risukehällä ja kävyillä koristellun tai jotain muuta sinulle sopivaa. Tuotteissa käytän aitoja energiakiviä, pääasiassa vuorikristalleja ja ruusukvartseja sekä ametisteja ja satunnaisesti muita kiviä. Mukana myös puuhelmiä, helmiä ja tietysti sulkia ja höyheniä, jotka nekin ovat läheltä, kanalasta, lintutarhalta, metsästäjiltä. Käytän myös kierrätysmateriaaleja, jotka löytyy kirppareilta, ystävien varastoista ja omista jemmoista.

Kaikki työt on valmistettu käsityönä Suomessa, ovat siten turvallisia lähituotteita kotimaasta. Materiaalit ovat kaikki suomalaisia ja kierrätettäviä. Ekologisuus on otettu huomioon tuotteiden valmistuksessa ja materiaaleissa.

Tuoteperhe elää hetkessä eli muuttuu sen myötä mitä uusia ideoita syntyy ja toteutuu, joten sivuja kannattaa seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.

Materiaalit puhdistetaan mahdollisista epäpuhtauksista pesemällä tai tuulettamalla. Höyhenet ja sulat pudistan pesemällä, desinfioimalla ja pidän niitä hetken myös pakastimessa, näin vältetään mahdolliset bakteerit.

Sopimuksesta järjestän kursseja, joissa jokainen voi valmistaa oman unisiepparin, pentagrammin. Myös tapahtumien osana voin toteuttaa työpajan unisiepparin ja/tai pentagrammin valmistuksesta.