unisiepparin kehä risusta

Mikä on unisieppari ? Miten unisieppari toimii?

unisieppari

”Hämähäkki-isoäiti loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista. Isoäiti meni Pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan, Kotkalta isoäiti sai muutaman voimallisen sulan. Hämähäkki-isoäiti taivutti oksat ympyröiksi, yhdistämään kaikkia maailman ihmisiä. Hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lasten pahat unet. Aurinko-isoisän aamusäteet polttivat pois verkkoon takertuneet pahat unet. Jäljelle jääneet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat Kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti Maahan. ”

Unisieppari on alunperin intiaanien valmistama taikakalu, siis satoja vuosia vanha esine sekä työkalu. Unisiepparit ovat kokeneet ehkä jonkinlaisen uuden tulemisen henkisyyden nousun myötä ja toiseksi käsityöharrastuksen kasvamisen myötä. Unisiepparia voi käyttää monella tapaa: henkisenä apuvälineenä koko perheelle tai henkilökohtaisesti sekä tietysti sisustusesineenä sisällä tai ulkona.

Unisieppari – henkinen työkalu

Henkisenä työkaluna unisieppari on tehnyt uuden tulemisen. Intiaaniäidin ajatus lasten unien puhdistamisesta ja suojelusta on unisiepparin alkuperäinen käyttötarkoitus. Sijoita unisieppari makuuhuoneessa sängyn läheisyyteen, makuuhuoneen ikkunalle tai seinälle sängyn päälle.

Oma, uusi nisieppari pitää ladata omaan energiaan, jotta siitä poistuu kaikki tarpeeton ja epäsopiva, matkan varrella siihen tarttunut ulkupuolinen, ehkä jopa negatiivinen energia poistuu.

Unisieppari – unen puhdistaja

Henkisenä apuvälineenä unisieppari toimii unien puhdistajana. Suodattaa painajaiset ja ikävät unet Äiti Maahan ja päästä läpi unennäkijälle vain hyvät unet. Unisieppariin tulee ladata omat energiat, jotta siitä saa energeettisesti parhaan voiman ja avun juuri omiin tarpeisiin. Unisiepparille voi esittää myös pyynnön, vaikkapa hyvän ja rauhallisen unen saamiseksi. Pyydä apua nopeaan nukahtamiseen tai rauhoittavaa energiaa vilkkaan päivän jälkeen. Unisiepparia voi pyytää suojelemaan koko perheen unta tai sen voi ladata vain itselle, henkilökohtaiseen käyttöön.

Unisieppari vuorikristalleilla kurkista verkkokauppaan

Unisieppari sisustuselementtinä

Makramee-käsityö harrastuksen kasvu on varmasti lisännyt myös unisieppareiden suosiota. Isot ja hienot makrameen solmintatyöt ovat upeita sisustusesineitä. Isoihin ja korkeisiin ikkunoihin sopii erinomaisesti suuri unisieppari, on se sitten tehty makrameetyylillä tai perinteisellä unisiepparin valmistustekniikalla. Kierrätystäkin voi hyödyntää käyttämällä vanhoja pitsiliinoja unisiepparin keskiön tekemiseen. Tai vaikka vanhasta polkupyörän vanteesta voi rakentaa todella erilaisen unisiepparin, vaikkapa ulkokäyttöön terassille.

Unisiepparin sopii siis sisustuselementiksi mihin vaan, sisälle tai ulos. Ulkokäyttöön tarkoitettu unisieppari pitää olla kuitenkin sellaista materiaalia, että se kestää sään vaihtelut.

Oma unisieppari

Oma unisieppari voi olla siis sisustusesine tai henkinen työkalu tai näitä molempia. Unisieppari on joka tapauksessa kaunis ja erilainen esine tai koriste. Kokoja ja malleja löytyy valtavasti ja itse tekemällä siitä saa vielä uniikimman.

Unisieppareita löytyy sisustuskaupoista, henkisistä puodeista ja tietysti verkkokaupoista. Esimerkiksi Hämeenlinnassa on tosi mahtava kauppa: Tarotpuoti, myymälästä löytyy Unelmien UniKorun unisieppareita hyvä valikoima.

Nauti omasta unisiepparista ja muista myös hoitaa sitä ajoittain.

Käypä kurkkaamassa vielä verkkokaupan puolella 🙂 Unelmien UniKoru

höyhen
Vastaa