Unisieppari

Unisiepparin tarina

”Hämähäkki-isoäiti loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista. Isoäiti meni Pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan, Kotkalta isoäiti sai muutaman voimallisen sulan. Hämähäkki-isoäiti taivutti oksat ympyröiksi, yhdistämään kaikkia maailman ihmisiä. Hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lasten pahat unet. Aurinko-isoisän aamusäteet polttivat pois verkkoon takertuneet pahat unet. Jäljelle jääneet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat Kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti Maahan. ”

Energia

Unelmien UniKorun unisieppareissa on puhdas energia, mikä on käytön kannalta hyvin tärkeää. Unisieppari kannattaa tai jopa pitää puhdistaa ja ladata omiin energioihin käyttöönoton yhteydessä. Tärkeää on siis tietää unisiepparin alkuperä, onko unisiepparisi valmistettu puhtaissa energioissa, eikä niiden valmistukseen liity esim lapsityövoiman käyttöä tai riistoa. Unisieppari on henkinen väline, negatiiviset ja vieraat energiat saattavat tarttua esineeseen jo valmistusvaiheessa tai kuljetuksen aikana. Lähituote, kotimaisuus on tässäkin asiassa aina paras vaihtoehto.

Miten unisieppari toimii

Unisieppari tuo levollisen, turvallisen ja rauhallisen unen. Se suojelee ja puhdistaa untasi. Sijoita se makuuhuoneen ikkunalle tai sängyn päälle. Esitä unisiepparille pyyntö tai mieti vain ajatuksissasi mitä siltä haluat? Onko toiveesi: Levollinen ja rauhallinen uni ilman painajaisia. Nopea nukahtaminen ja unettomuuden poispyyhkäisy. Vaiko jotain mystistä toivetta unien suhteen.

Unisiepparin käyttöönoton myötä kannattaa seurata miten se vaikuttaa. Toteutuuko toiveesi? Voit aloittaa myös unipäiväkirjan pitämisen. Sen avulla on helppo ja mukava palata myöhemmin omien unien maailmaan. Sieltä saattaa löytyä vastauksia ja merkityksiä moniin asioihin tai toimintamalleihin.

höyhen

Oman unisiepparin ”käyttöohje”

Ensimmäiseksi puhdista unisieppari mahdollisista vieraista energioista, joita siihen on saattanut tarttua matkan tai valmistuksen aikana. Puhdistuksen voit tehdä omilla positiivisilla ajatuksilla, pyytämällä siepparin puhdistusta universumilta, enkeleiltä tai ruokouksella. Näin siunaat unisiepparisi henkilökohtaiseen käyttöön.

Pyydä unisiepparia valvomaan untasi, puhdistamaan unesi, tuomaan kauniita ja levollisia unia tai mitä ikinä tahdotkin unisiepparin tekevän.

Aseta unisieppari paikalleen ikkunalle, sängyn yläpuolelle tai muuhun haluamaasi paikkaan. Muista myös aika-ajoin puhdistaa unisiepparisi. Puhdistamisen voit tehdä omilla puhdistavilla ajatuksilla, energialla tai vaikka viemällä unisiepparin ulos tuuleen, jättämällä unisiepparin hetkeksi auringonpaisteeseen tai täysikuun loisteeseen.

Ihania, levollisia ja kauniita unia unisiepparin kanssa ja sen avulla!

Unelmien UniKorun unisiepparit ovat kaikki käsityönä Suomessa valmistettuja.

Wikipediasta löytyy paljon asiatietoa unisiepparista ja sen historiasta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Unisieppari

Unelmia kohti
unisiepparin kävyt