Julkaistu

Oman energiayhteyden luominen unisieppariisi – mitä pitää tehdä, miten toimia?

unisiepparin käyttöön ottamisen ohjeet

Unisieppari toimii henkisenä työkaluna, apuvälineenä unien suojelussa ja unityöskentelyssä, mikäli niin tahdot. Toki se voi olla myös sisustusesine. Tai näitä molempia yhdessä.

Uusi, itselle hankittu tai lahjaksi saatu unisieppari on hyvä ladata omiin, perheen tai parisuhteen energiaan ennen varsinaista käyttöön ottoa. Ladata, siunata tai pyhittää, mitä sanaa haluatkin käyttää tai mikä tuntuu itselle parhaalta tavalta. Lataukseen kuuluu mielestäni ainakin nämä kolme tärkeää osaa. Ja tottakai voit tehdä tämän oman intuition mukaan.

  • puhdistaminen vieraista ja tarpeettomista energioista
  • pyyntö, esitä toive, miten tahdot uniltasi
  • yhteyden luominen omaan unisieppariin

Unisiepparin voi siis ladata omaan henkilökohtaiseen käyttöön, parisuhteelle, perheelle tai vaikka lemmikille. Tärkeintä on mainita nämä asiat pyyntöjen ja latauksen yhteydessä. Henkilökohtaiset toiveet saattavat olla erilaiset kuin vaikkapa parisuhteen toiveet. Kannattaa siis miettiä mitä toiveita esittää, varsinkin parisuhde- tai perhesiepparille.

Lataamisen voi tehdä hiljaa mielessään, ei tarvita mitään tarkkaa rituaalia, pelkkä ajatus riittää. Kunhan teet sen asiaan keskittyen. Voit hoitaa nämä toimenpiteet samalla kun ripustat unisiepparia omalle paikalleen kodissasi. Perinteinen unisiepparin paikka on ikkunalla tai sängyn päätyseinällä, mutta toki voit sijoittaa sen sinulle parhaiten sopivaan paikkaan.

Unisiepparin puhdistaminen vieraista energioista

Unisieppari on henkinen työkalu ja apuväline unien suojeluun, puhdistamiseen, unimatkailuun jne. Mikäli olet luonut energiayhteyden sen kanssa.

Kun se saapuu uuteen kotiin energiat unisiepparilla eivät välttämättä ole juuri sinun tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla sopivia tai riittäviä. Varsinkin kaukaa maailmalta kulkeutuneet yksilöt, jotka ovat matkanneet maapallon toiselta puolelta, saattavat olla toimimattomissa tai jopa vääränlaisissa energioissa.

Joten pyydä aina puhdistusta! Voit pyytää sitä omilta henkioppailta, Valolta, Universumilta, Äiti Maalta tai vaikka Jumalalta. Käytä sitä energiaa, joka on sinulle tuttu, turvallinen ja luotettava. Pelkkä puhdas ja hyväntahtoinen ajatuskin riittä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tätä esinettä ns palvotaan. toisiinsa kietoutuneet unisiepparit

Miten haluat unisiepparin toimivan?

Esitä uudelle unisiepparillesi pyyntö, miten haluat sen toimivan. Kaipaatko helpompaa nukahtamista, syvempää unta tai unimatkailua.

Perinteisin pyyntö lienee painajaisten ja ikävien unien poissa pysyminen, mutta pyynnön voi esittää monesta muustakin asiasta. Tässä muutama esimerkki:

  • nopeaa ja helppoa nukahtamista
  • rauhallista ja levollista unta
  • tilan/huoneen tunnelman luomista, esim rakkaudellista tunnelmaa
  • unimatkailua
  • selkounia
  • apuväline henkiseen työskentelyyn, tms dream big

Yhteyden luominen omaan energiaan

Näiden pyyntöjen jälkeen vietä hetki luoden yhteyttä unisieppariisi. Lataaminen omaan energiaan ja omaan käyttöön. Tämän energiayhteyden aikana on hyväksi ajatella, että se tapahtuu ”kaikkien korkeimmaksi parhaaksi”. 

Unisiepparin hoitaminen jatkossa

Unisieppari, kuten kaikki muutkin henkiset apuvälineet ja työkalut tulisi puhdistaa aika ajoin. Luonnon energiat maa, ilma, vesi ja tuli toimivat kaikki puhdistavina. Valon voimaa unohtamatta. Unisieppareissa aidon tulen läheisyys ei toimi, eikä sitä kannata kokeilla. Mielikuvalla tulessa voi toki puhdistaa.

Kuun valo, auringon valo hoitaa ja puhdistaa automaattisesti, jos unisiepparisi on ikkunalla, silloin se saa valoa säännöllisesti ja puhdistuu siinä. Ehkä ulkona tuulettaminen pari kertaa vuodessa tai jokaisena vuodenaikana antaa sille ilman energiaa, mitä sisätiloissa ei muuten saa. Vettä voi halutessa pirskotella unisiepparille, maayhteys syntyy myös ulkona tuulessa.

Unelmien UniKorun unisiepparit

Unelmien UniKorun unisiepparit on valmistettu puhtaista ja luonnollisista materiaaleista. Tuotteen valmistamisen yhteydessä niihin on ladattu Äiti Maan turvallista ja suojelevaa energiaa. 

Unelmien UniKorun unisiepparit ovat ekologisia ja eettisiä tuotteita. Materiaalit ovat läheltä, harkitusti hankittuja, osittain ylijäämää tai kierrätystä ja luonnonmateriaaleja. Tuotteet ovat pitkäikäisiä, läpi elämän kulkevia kumppaneita.

Jokaisesta unisiepparista löytyy myös kiviä, joko vuorikristallia, ruusukvartseja tai ametisteja, erilaisina variaatioina.

Vuorikristalli, kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin tilallekin. 

Ruusukvartsi, romanttinen, vaaleanpunainen sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä, ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassi. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää sisäisen rakkauden tunteen. Ominaisuuksiltaan erinomainen kivi makuuhuoneeseen. Näistä ominaisuuksista voikin helposti päätellä, että ruusukvartsi on sydänchakran kivi.

Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi jolla on korkea henkinen värähtely. Ametisti auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista. Erinomainen, rauhoittava kivi unisieppariin. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Ametisti on kolmannen silmän eli otsachakran kivi. Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.

live your dreams

Julkaistu

Mikä on unisieppari ? Miten unisieppari toimii?

risukehällinen unsieppari

Unisiepparin tarina

”Hämähäkki-isoäiti loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista. Isoäiti meni Pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan, Kotkalta isoäiti sai muutaman voimallisen sulan. Hämähäkki-isoäiti taivutti oksat ympyröiksi, yhdistämään kaikkia maailman ihmisiä. Hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lasten pahat unet. Aurinko-isoisän aamusäteet polttivat pois verkkoon takertuneet pahat unet. Jäljelle jääneet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat Kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti Maahan. ”

Unisieppari on alunperin intiaanien valmistama taikakalu, siis satoja vuosia vanha esine sekä työkalu. Unisiepparit ovat kokeneet ehkä jonkinlaisen uuden tulemisen henkisyyden nousun myötä ja toinen syy lienee käsityöharrastuksen kasvaminen. Unisiepparia voi käyttää monella tapaa: henkisenä apuvälineenä koko perheelle tai henkilökohtaisesti sekä tietysti sisustusesineenä sisällä tai ulkona.

Unisieppari – henkinen työkalu – unesi puhdistaja

Henkisenä työkaluna unisieppari on tehnyt uuden tulemisen. Intiaaniäidin ajatus lasten unien puhdistamisesta ja suojelusta on unisiepparin alkuperäinen käyttötarkoitus. Sijoita unisieppari makuuhuoneessa sängyn läheisyyteen, huoneen ikkunalle tai seinälle sängyn päälle.

Voit käyttää omaa unisieppariasi usealla eri tavalla. Unisiepparilta voi pyytä unien puhdistusta ja suojelua, makuuhuoneen tai tilan levollisuutta tai vaikka nopeaa nukahtamista. Tietysti pyytää saa myös rauhaa ja rakkautta tai mitä henkilökohtaisesti tunnet tärkeäksi. Lasten levolliseen nukkumiseen ja nukahtamiseen unisieppari on oivallinen apuväline, joten se sopii hienosti vaikka taaperon sängyn yläpuolella. Lapsi kiinnittää huomion unisieppariin ja levollisuus laskeutuu ympärille. Olihan unisiepparin alkuperäinen tarkoitus juuri tämä.

Unisieppariin voi kiinnittää myös lisäosia, omia taikakaluja. Tärkeitä amuletteja, koruja, kiviä tai kirjeitä. Vain mielikuvitus ja oma intuitio on rajana. Lisäosia voi myös ostaa, esimerkiksi laventelinyyttejä tai energiakiviä.

Oma, uusi unisieppari tulisi aina puhdistaa ja ladata omaan energiaan, jotta siitä poistuu kaikki tarpeettomat ja epäsopivat energiat. Matkan varrella unisieppariin on saattanut tarttua ulkupuolista, ehkä jopa negatiivista tai vääränlaista energiaa, mikä ei ole juuri sinulle sopivaa. Puhdistuksen ja latauksen voi tehdä pyytämällä sitä omalta henkioppaalta, enkeleiltä tai tehdä se rukouksella.

Kristallein koristeltu unisieppari

Unisieppari sisustuksessa

Unisieppari on tehnyt ns ”uuden nousun” viime vuosien aikana, niitä näkyy nyt paljon enemmän kuin vaikkapa kymmenen vuotta sitten. Löytyy paljon myös kotimaisia käsityöyrittäjiä, jotka niitä valmistavat.

Makramee-käsityö harrastuksen kasvu on varmasti lisännyt myös unisieppareiden suosiota. Isot ja hienot makrameen solmintatyöt ovat upeita sisustusesineitä. Isoihin ja korkeisiin ikkunoihin sopii erinomaisesti suuri unisieppari, on se sitten tehty makrameetyylillä tai perinteisellä unisiepparin valmistustekniikalla. Kierrätystäkin voi hyödyntää käyttämällä vaikkapa vanhoja pitsiliinoja unisiepparin keskiön tekemiseen. Niitä löytyy kirpputoreilta muutamalla eurolla ja pitsiliinat ovat yleensä hienoja ja taitavasti valmistettuja. Ulkokäyttöön voi rakentaa vaikka vanhasta polkupyörän vanteesta todella erilaisen unisiepparin.

Unisiepparin sopii siis sisustuselementiksi mihin vaan, makuuhuoseeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen, ikkunalle, sisälle tai ulos. Ulkokäyttöön tarkoitetun unsiepparin materiaalien on hyvä kestää sään vaihtelut. Vaikka toisaalta sää ja vuodenajat muokkaavat ulkona olevaa unisiepparia luonnollisella tavalla. Siitä saattaa tulla hyvinkin kaunis ja patinoitunut , sateen ja tuulen tuiverruksen muokkaama esine.

unisieppari Kuu, erilaisella verkolla, värit vaaleanpunainen ja lila

Oma unisieppari

Oma unisiepparisi voi olla siis sisustusesine tai henkinen työkalu tai näitä molempia. Unisiepparisi on joka tapauksessa kaunis ja erityinen esine tai koriste. Myös henkinen työkalu ja unien suojelija – jos tahdot sitä niin käyttää. Voit myös valmistaa oman unisiepparisi itse, silloin saat iloita oman käsityön jäljestä ja tekemisen ilosta. Helppoa on kuitenkin valita valmis unisieppari, etsiä juuri sellainen mikä sopii itselle ja omaan käyttötarkoitukseen parhaiten. Jos valmiina ei löydy mieluisaa unisiepparia niin useimmilta pieniltä valmistajilta saat varmasti tilattua omien toiveiden mukaisen unisiepparin. Myös täältä!

Unisieppareita löytyy sisustuskaupoista, henkisistä puodeista ja tietysti verkkokaupoista. Esimerkiksi Hämeenlinnassa on tosi mahtava kauppa: Tarotpuoti, myymälästä löytyy Unelmien UniKorun unisieppareita hyvä valikoima.

Nauti omasta unisiepparista ja muista myös hoitaa sitä ajoittain.

Käypä kurkkaamassa vielä verkkokaupan puolella 🙂 Unelmien UniKoru

höyhen
Julkaistu

Helppo tapa hoitaa chakroja

Chakliinat eli chakrojen hoitoon tarkoitetut värikkäät pikkuliinat

Chakrat ovat kehomme energiakeskuksia, joista muodostuu myös meidän auramme ja niitä on joka puolella kehoamme, yhteensä kymmeniä, jopa satoja. Peruschakroja on 7 ja ne sijoittuvat kehomme keskilinjalle, selkärangan kohdalle, alkaen häntäluun tyvestä ja jatkuen päälaelle.

Tässä voimakkaasti muuttuvassa ajassa, jossa henkisyys nousee vahvasti, olemme siirtymässä 12 chakran järjestelmään.

Jos chakrat ja niiden kanssa työskentely on sinulle uutta tai olet vasta aloittamassa sitä, niin se on hyvä aloittaa 7 chakran järjestelmästä. Kun chakrahoito tulee tutuksi ja omat energiat kohoaa kannattaa hiljalleen siirtyä 12 chakran järjestelmään.

Netistä löytyy valtavasti tietoa molemmista järjestelmistä, chakrojen merkityksestä ja niiden tehtävistä.

Chakroille on annettu symboliset värit, 7 ja 12 chakran järjestelmässä ne ovat erilaiset. Värejä on helppo käyttää työkaluina chakrahoidossa, mutta niihin ei kannata liiaksi kiinnittää huomiota. Meillä kaikilla on omat lempivärimme ja inhokkivärimme. Koemme ja näemme värit siis omalla tavallamme. Värit ovat kuin chakran omat liput, jokaisella oman värisensä.

Chakroja voi hoitaa monella tavalla, kivillä, käsillä, energialla ja ajatuksella tai kauniilla Chakliinoilla, pienillä virkatuilla liinoilla.  Ne ovat aivan kuin minikokoisia pitsiliinoja, joiden käytöstä tässä nyt kerron.

Chakliinat on kevyitä kuljettaa mukana, mahtuvat käsilaukun sivutaskuun, eivätkä paina juuri mitään.

Näissä Chakliinoissa on 7 chakran järjestelmän mukaiset värit , mutta liinoja on 9. Oivat työvälineet 7 chakran hoitoon sekä siirtymisessä 12 chakraan hoitamiseen.

Kultaisen ajan lähestyessä olemme hiljalleen siirtymässä tuohon 12 chakran järjestelmään. Kehityksemme on kuitenkin yksilöllistä. Kun tulee tunne, että 7 chakran hoito ei enää riitä, on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Siirtymävaiheen  hoitorutiiniin voi ottaa mukaan maatähtichakran ja 3 pään yläpuolella olevan chakran käsittelyn. Chakliinoissa on maatähti-chakralle oma mustavalkoinen liina ja 3 ylimmälle chakralle on yhteinen, valkoinen liina. Napachakraa voi hoitaa sakraali- ja solar plexus-liinoilla. Kehon ulkopuolella olevia cahkroja hoidettaessa niiden yhteistä voi pitää käsien välissä. Oma intuitio kertoo mikä tapa on itselle luontevin, voit pitää liinoja käsissäsi tai sijoitella ne kehollesi.

Oma ”rituaalini” on helppo, otan rennon lepoasennon, rauhoitun, pyydän Valon Rakkauden mukaan hetkeen. Otan yhden chakran kerrallaan työn alle ottamalla kyseisen liinan käsien väliin tai laittamalla sen kyseisen chakran kohdalle kehollani. Pyydän Valoa avaamaan, puhdistamaan ja tasapainottamaan chakran. Pyydän myös merkin, kun hoito on valmis. Käyn näin läpi koko järjestelmän aloittaen juurichakrasta ja edeten järjestyksessä kruunuchakraan saakka. Olen aloittanut työskentelyn 12 chakran kanssa ja nyt mukana on maatähti-chakran ja ylimpien chakrojen hoitaminen näiden omien Chakliinojen kanssa.

Jos taas joku yksittäinen chakra kaipaa energiaa, silloin käsittelyyn pääsee vain kyseinen chakra ja työvälineenä on siihen kuuluva liina.

Oma hoitotuokioni kestää noin puoli tuntia,  joskus hoidon jälkeen saattaa nukahtaa hetkeksi, niin rentouttava tuokio on. Chakliinat on luonteva työväline siirtymisessä 12 chakran järjestelmään.

Oma intuitio on paras opas kertomaan minkälainen chakratyöskentely on sinulle sopiva ja miten käytät Chakliinojasi. Ja sehän voi olla joka kerta erilainen, tilanteen ja tarpeen mukainen.

Suosittelen lämpimästi chakroihin tutustumista ja niiden säännöllistä hoitamista ! 

https://unelmienunikoru.com/tuote-osasto/chakliinat/

Julkaistu

Ajatuksia unisieppareista, unista ja henkisyydestä.

Unelmien UniKoru – henkisten käsitöiden verkkokauppa ja nettisivut avattiin maaliskuussa 2020. Tätä ensimmäistä Unelmien Uni -blogitekstiä kirjoittelen noin vuotta myöhemmin, helmikuun 2021 lopussa.

Olen koko ikäni harrastanut käsitöitä, mutta tämä henkisten käsitöiden suunnittelu ja tekeminen on aivan jotain uutta ja ihanaa. Valmistuksen aikana saan käsitellä kiviä ja luonnonmateriaaleja, niistä nousee valtavan voimakas ja lämmin energia. Työhön syventyy niin perusteellisesti, että tunnit vierähtävät huomaamatta.

käpy, kirstalli ja iso sulka

Ajatuksena on kirjoittaa blogissa henkisistä käsitöistä ja henkisyydestä yleensäkin. Mitä nämä merkitsevät arjessa. Vinkkejä oman unisiepparin tekemiseen ja materiaaleihin on myös tulossa.

Yksi mielenkiintoinen alue on unet. Miten omia uniaan voi tulkita ja kannattaako niitä tulkita? Pohdintoja aiheesta uni. Unien tulkinnasta löytyy paljon kirjallisuutta, niistä kuitenkin suuri osa keskittyy perinteiseen tapaan selittää unessa olleiden elementtien merkitykseen. Voiko esimerkiksi köyryselkäinen kissa merkitä pelottavassa painajaisunessa samaa kuin unessa, missä kissa köyristää selkäänsä vieressäsi sohvan nurkassa löhötessä? Ehkä kuitenkin vastaus on, että ei voi! Tärkeintä on selvittää unen tunnelma, onko se pelottava, rauhallinen vai sekava…vai jotain muuta? Mikä on ympäristö ja ketä siellä on mukana? Näillä jo pääsee peilaamaan unta omaan elämään ja miettimään unen merkitystä.

Unisiepparin voit valmistaa itse, jolloin siitä tulee uniikki oman työn tulos! Netistä löytyy verkkokauppoja, joissa on myytävänä erilaisia unisieppareita. Kannattaa ehkä tarkistaa unisiepparin alkuperä, missä se on valmistettu, mistä materiaaleista. Näiden seikkojen selvittely on todennäköisesti kuitenkin työlästä, niitä ei kerrota tuotelapuissa eikä verkkokaupassa. Hinta kuitenkin kertoo jo paljon. Jos tuote maksaa kaupassa esim 20,- ja se on tuontitavara, niin helpolla laskutoimituksella voi olettaa, että valmistajan saama palkkio on muutaman euron suuruinen tai se on tehty jopa lapsityövoimalla. Eettisyys on tärkeää ja sen kautta myös tuotteen energia on toimiva. Netistä löytyy myös Suomessa käsityönä valmistettujen töiden verkkokauppoja, kuten unelmienunikoru.com.

Unisieppari on henkinen väline unen suojeluun. Siksi on aina tärkeää puhdistaa unisieppari ennen käyttöönottoa. Valmistuksen ja kuljetuksen aikana unisieppariin on voinut tarttua epämääräisiä energioita ja silloin unisieppari ei toimi oikein. Muista siis puhdistus – pyyntö tai siunaus. Sen jälkeen saat itsellesi toimivan ja ihanan välineen unien suojeluun.

-Eija

unisieppari Kuu, erilaisella verkolla, värit vaaleanpunainen ja lila
Unisieppari Kuu

Hankkimalla oman unisiepparin saat suojeluksen unillesi.

Koodilla ”unelmienuni” saat verkkokaupasta ilmaisen toimituksen kaikkiin ostoksiisi.