Unisieppari

”Hämähäkki-isoäiti loi maailmankaikkeuden laulamalla, mutta harmistui ihmislasten pahoista unista. Isoäiti meni Pajun luokse ja pyysi tältä muutaman oksan, Kotkalta isoäiti sai muutaman voimallisen sulan. Hämähäkki-isoäiti taivutti oksat ympyröiksi, yhdistämään kaikkia maailman ihmisiä. Hän kutoi viisauden verkon oksien ympärille pyydystämään lasten pahat unet. Aurinko-isoisän aamusäteet polttivat pois verkkoon takertuneet pahat unet. Jäljelle jääneet unet muuttuivat aamukasteeksi ja valuivat Kotkan sulkia pitkin takaisin Äiti Maahan. ”

Unisieppari on voimaväline, joka valvoo untasi ja suodattaa kaikki painajaiset ja pahat unet Äiti Maan uumeniin. Unisiepparin alkuperästä on useitakin tarinoita, kaikissa kuitenkin sama idea eli hyvän unen tuominen. Unisieppareita on hyvin monenlaisia, jokaiselle varmasti löytyy mieluinen unisieppari. Se on myös kaunis koriste makuuhuoneen seinällä tai ikkunalla.

Unelmien UniKorun unisieppareissa on puhdas energia, mikä on hyvin tärkeää. On myös tärkeää, että tiedät unisiepparin alkuperän, että unisiepparisi on valmistettu puhtaissa energioissa, eikä niiden valmistukseen liity esim lapsityövoiman käyttöä tai riistoa. Unisieppari on henkinen väline, myös negatiiviset ja vieraat energiat tarttuvat siihen helposti.

Unisieppari tuo levollisen, turvallisen ja rauhallisen unen. Se suojelee ja puhdistaa untasi. Sijoita se makuuhuoneen ikkunalle tai sängyn päälle.

Wikipediasta löytyy paljon asiatietoa unisiepparin historiasta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Unisieppari

Unisiepparin käyttöön ottaminen

Puhdista unisieppari mahdollisista vieraista energioista, joita siihen on saattanut tarttua matkan tai valmistuksen aikana. Puhdistuksen voit tehdä omilla positiivisilla ajatuksilla, pyytämällä siepparin puhdistusta universumilta, enkeleiltä tai ruokouksella. Näin siunaat unisiepparisi henkilökohtaiseen käyttöön. Pyydä unisiepparia valvomaan untasi, puhdistamaan unesi, tuomaan kauniita ja levollisia unia tai mitä ikinä tahdotkin unisiepparin tekevän. Aseta unisieppari paikalleen ikkunalle, sängyn yläpuolelle tai muuhun haluamaasi paikkaan. Muista myös aika-ajoin puhdistaa unisiepparisi. Puhdistamisen voit tehdä omilla puhdistavilla ajatuksilla, energialla tai vaikka viemällä unisiepparin ulos tuuleen, jättämällä unisiepparin hetkeksi auringonpaisteeseen tai täysikuun loisteeseen

musta unisiepparin kehä, jossa ametistikiteitä ja ruusukvartsihelmi