unisieppariin lisäosa, kivi punotussa verkossa

Unisieppareissa käytetyt kivet ja materiaalit

Kivet ja niiden energia

Unelmien UniKorun tuotteissa käytetyt kivet ovat puolijalokiviä sekä kotimaisia luonnonkiviä. Käytössä on kolme kivilajia, vuorikristalli, ruusukvartsi ja ametisti sekä erilaiset luonnonkivet.

Mielestäni juuri nämä kivet sopivat parhaiten unisieppareiden, pentagrammien, korujen ja jopa asusteiden enegiaa tuovaksi osaksi. Jokaisella kivellä on oma vahva energia. Unisieppariin lisään jotain näistä kolmesta kivestä tai niiden yhdistelmiä.

Tilauksen yhteydessä voit pyytää omaan unisieppariisi myös muita kiviä, toteutan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Ruusukvartsi

ruusukvartsikiteitä
Romanttinen, vaaleanpunainen ruusukvartsi - sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä,  ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassi.  Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää  sisäisen rakkauden tunteen. Ominaisuuksiltaan erinomainen kivi makuuhuoneeseen.

Vuorikristalli

vuorikristallikivet ja -kiteet
Kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen   kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa  suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin  keholle kuin tilallekin. 

Ametisti

ametistikiteitä
Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi jolla on korkea henkinen värähtely. Ametisti auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista.  Erinomainen, rauhoittava kivi unisieppariin. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota.   Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.

Muut materiaalit

Unelmien UniKorun tuotteiden näkyvin materiaali höyhenet ja sulat, on hankittu lähialueen lintutarhalta, luomukanalasta tai metsästäjiltä. Yhtään lintua tai muuta eläintä ei ole tapettu tuotteisiin käytettävien materiaalien vuoksi, materiaalit ovat siten ylijäämää muusta toiminnasta.

Luonnonmateriaalit, risut ja kävyt, on kerätty omasta lähimetsästä. Kaikki muut töissä käytetyt materiaalit on hankittu kotimaisilta toimittajilta. Osassa tuotteita on myös kierrätysmateriaaleja. Tarvikkeet ovat ekologisia ja lähes kaikki myös uudelleen kierrätettäviä.

Materiaalit puhdistetaan tarvittaessa ennen niiden käyttöä. Höyhenet ja sulat pestään, desinfioidaan ja vielä pakastetaan. Tekstiilit pestään, jos ne ovat kierrätystavaraa.

Valmiit työt saavat vielä enegeettisen käsittelyn, puhtaaseen Valon ja Äiti Maan energiaan.

käpy, kirstalli ja iso sulka