Vinkkejä ja ohjeita

Käyttämieni kivien energiat

Romanttinen, vaaleanpunainen ruusukvartsi – sydämen kivi, on kautta historian tunnettu rakkauden kivenä, ominaisuuksina sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Sydämen komppassina. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Kivi herättää sisäisen rakkauden tunteen.

Kirkas tai kirkaan valkoinen vuorikide, vuorikristalli eli kristallikvartsi on kiviterapiassa mestariparantaja, kivistä monipuolisin, sillä se tasapainottaa kaikkia chakroja. Kivi luo ympärilleen  kirkkautta, puhtautta ja valoa, nostaa energiatasoa ja luovuttaa suojelevaa energiaa. Vuorikide toimii energeettisenä puhdistajana niin keholle kuin tilallekin. 

Ametisti on sisäisen rauhan kivi, tunteiden tasapainottaja, kivi jolla on korkea henkinen värähtely. Loistava meditointikivi, joka hiljentää mielen ja vahvistaa intuitiota. Auttaa myös uniongelmissa ja päästämään irti riippuvuuksista. Ametistin väri vaihtelee lilan eri sävyissä.

Kuinka otan unisiepparin käyttöön

Puhdista unisieppari mahdollisista vieraista energioista. Puh313131distuksen voit tehdä omilla positiivisilla ajatuksilla, pyytämällä siepparin puhdistusta universumilta, enkeleiltä tai ruokouksella.

Pyydä unisiepparia valvomaan untasi, puhdistamaan unesi, tuomaan kauniita ja levollisia unia tai mitä ikinä tahdotkin unisiepparin tekevän.

Aseta unisieppari paikalleen ikkunalle, sängyn yläpuolelle tai muuhun haluamaasi paikkaan.

Muista myös aika-ajoin puhdistaa unisiepparisi. Puhdistamisen voit tehdä omilla puhdistavilla ajatuksilla, energialla tai vaikka viemällä unisiepparin ulos tuuleeen, jättämällä unisiepparin hetkeksi auringonpaisteeseen tai täysikuun loisteeseen.

Kauniita, ihania ja voimaannuttavia unia unisiepparisi kanssa.

Mihin sijoitan pentagrammin

Viisisakarainen tähti, viisikanta eli pentagrammi on ikivanha suojeluksen symboli; maailmankaikkeuden vertauskuva, kaiken pahan karkottaja.

Sijoita pentagrammi sisääntulon lähelle tai huoneeseen jota haluat erityisesti suojella ja pitää loitolla ikävät energiat. Risukehäinen pentagrammi sopii erinomaisesti ulko-oveen tai ovipieleen ripustettavaksi. Muista myös lastenhuoneen, työpaikan, kesämökkisi, ulkorakennusten jne. suojelu.

Pyydä pentagrammia suojelemaan kotiasi tai tilaa mihin sen olet sijoittanut. Pentagrammikoru suojelee sinua – kulkeehan koru mukanasi koko ajan.

Pentagrammeissa olevat energiakivet tuovat oman, puhtaan ja vahvan energian näihin käsitöihin.

Chakliinat – pikkuliinat chakrojen energisointiin

Chakliinoja on 9 kpl, oma liina jokaiselle seitsemälle peruschakralle ja lisäksi mustavalkoinen liina maatähtichakralle ja valkoinen liina on yhteinen kausaali-, sieluntähti ja sielunporttichakroille. Chakliinojen värit ovat chakrojen värien mukaiset ja niihin on ladattu jokaisen chakran oma energia.

Näin käytät chakliinoja:

Aseta liinat fyysisesti chakrojen kohdalle esim energiahoidon aikana tai chakrojesi energisointihetkeksi. Pyydä chakrojen puhdistusta ja energisointa ja tunne miten energia virtaa ja pyörii chakroissasi. Vaihtoehtoisesti ota yksi liina kerrallaan käsiesi väliin ja anna energian virrata sopivalta tuntuva hetki. Tee tämä chakrojen mukaisessa järjestyksessä, alkaen mustavalkoisesta maatähtichakran liinasta päättyen valkoiseen, ylimpien chakrojen liinaan.

Muista välillä puhdistaa liinat violettiliekillä, auringon tai kuun valossa. Puhdistus on erityisen tärkeä jos käytät liinoja toiselle henkilölle tai lainaat niitä ystävällesi. Näin energia pysyy puhtaana.

Violettiliekki on voimallinen henkinen apuväline, joka kohottaa energioita, muuntaa negatiivisia energioita positiivisiksi. Se on siis parannuksen ja puhdistuksen työkalu.

Energiahuivit ja -kaulurit

Huivi lämmittää, energisoi hartioitasi, kaulaasi ja koko ylävartaloa. Huivissa olevat vuorikristallikiteet luovuttavat puhdistavaa ja parantavaa energiaa. Huivi sopii erinomaisesti käytettäväksi myös asusteena.

Korut ja avainnauhat

Unelmien UniKorun tuoteperheeseen kuuluu lisäksi koruja, avainnauhoja ym.

Tuotevalikoima kasvaa koko ajan.