Yrityksemme Matkailupalvelu Eräpäivä Oy 1802572-4 on perustettu v 2003.  Unelmien UniKoru on osa yritystämme ja nimi rekisteröitiin aputoiminimeksi keväällä 2021.

Matkailupalvelu Eräpäivä Oy / Unelmien UniKoru on 100% perheen omistuksessa ja johdossa, siis suomalainen yritys alusta loppuun. Minä, Eija, hoidan kaikki Unelmien UniKorun toimintaan liittyvät asiat valmistuksesta ja myynnistä  hallinnointiin saakka. Mieheni Vesa hoitaa Matkailupalvelu Eräpäivä Oy:n  kuljetus- ja jakelupalvelua.  Yrityksemme kirjanpito hoidetaan paikallisen palveluntarjoajan kanssa yhteistyössä.

Unelmien UniKoru toiminimen alla valmistetaan ja myydään käsitöitä, koruja ja muuta oheistuotetta. Pääasiallinen tuote on käsityönä valmistetut unisiepparit, pentagrammit ja näiden kaltaiset tuotteet. Mukana on myös hieman koruja, kiviä ja muuta pientä oheistuotetta. Päätuotteet valmistetaan työhuoneella Pohjois-Pirkanmaalla  Parkanossa. Valmistamiemme tuotteiden materiaalit ovat mahdollisimman pitkälle kotimaisia, useassa tuotteessa jopa 100%.

Unelmien UniKorun verkkokaupan ylläpito hoidetaan omatoimisesti ja verkkokaupan varasto on työhuoneella Parkanossa ja kaikki toimitukset hoidetaan samalta työhuoneelta. Verkkokaupan tilausten toimitukset hoitaa Matkahuolto tai Posti.