Helppo tapa hoitaa chakroja

Chakliinat eli chakrojen hoitoon tarkoitetut värikkäät pikkuliinat

Chakrat ovat kehomme energiakeskuksia, joista muodostuu myös meidän auramme ja niitä on joka puolella kehoamme, yhteensä kymmeniä, jopa satoja. Peruschakroja on 7 ja ne sijoittuvat kehomme keskilinjalle, selkärangan kohdalle, alkaen häntäluun tyvestä ja jatkuen päälaelle.

Tässä voimakkaasti muuttuvassa ajassa, jossa henkisyys nousee vahvasti, olemme siirtymässä 12 chakran järjestelmään.

Jos chakrat ja niiden kanssa työskentely on sinulle uutta tai olet vasta aloittamassa sitä, niin se on hyvä aloittaa 7 chakran järjestelmästä. Kun chakrahoito tulee tutuksi ja omat energiat kohoaa kannattaa hiljalleen siirtyä 12 chakran järjestelmään.

Netistä löytyy valtavasti tietoa molemmista järjestelmistä, chakrojen merkityksestä ja niiden tehtävistä.

Chakroille on annettu symboliset värit, 7 ja 12 chakran järjestelmässä ne ovat erilaiset. Värejä on helppo käyttää työkaluina chakrahoidossa, mutta niihin ei kannata liiaksi kiinnittää huomiota. Meillä kaikilla on omat lempivärimme ja inhokkivärimme. Koemme ja näemme värit siis omalla tavallamme. Värit ovat kuin chakran omat liput, jokaisella oman värisensä.

Chakroja voi hoitaa monella tavalla, kivillä, käsillä, energialla ja ajatuksella tai kauniilla Chakliinoilla, pienillä virkatuilla liinoilla.  Ne ovat aivan kuin minikokoisia pitsiliinoja, joiden käytöstä tässä nyt kerron.

Chakliinat on kevyitä kuljettaa mukana, mahtuvat käsilaukun sivutaskuun, eivätkä paina juuri mitään.

Näissä Chakliinoissa on 7 chakran järjestelmän mukaiset värit , mutta liinoja on 9. Oivat työvälineet 7 chakran hoitoon sekä siirtymisessä 12 chakraan hoitamiseen.

Kultaisen ajan lähestyessä olemme hiljalleen siirtymässä tuohon 12 chakran järjestelmään. Kehityksemme on kuitenkin yksilöllistä. Kun tulee tunne, että 7 chakran hoito ei enää riitä, on aika siirtyä seuraavalle tasolle. Siirtymävaiheen  hoitorutiiniin voi ottaa mukaan maatähtichakran ja 3 pään yläpuolella olevan chakran käsittelyn. Chakliinoissa on maatähti-chakralle oma mustavalkoinen liina ja 3 ylimmälle chakralle on yhteinen, valkoinen liina. Napachakraa voi hoitaa sakraali- ja solar plexus-liinoilla. Kehon ulkopuolella olevia cahkroja hoidettaessa niiden yhteistä voi pitää käsien välissä. Oma intuitio kertoo mikä tapa on itselle luontevin, voit pitää liinoja käsissäsi tai sijoitella ne kehollesi.

Oma ”rituaalini” on helppo, otan rennon lepoasennon, rauhoitun, pyydän Valon Rakkauden mukaan hetkeen. Otan yhden chakran kerrallaan työn alle ottamalla kyseisen liinan käsien väliin tai laittamalla sen kyseisen chakran kohdalle kehollani. Pyydän Valoa avaamaan, puhdistamaan ja tasapainottamaan chakran. Pyydän myös merkin, kun hoito on valmis. Käyn näin läpi koko järjestelmän aloittaen juurichakrasta ja edeten järjestyksessä kruunuchakraan saakka. Olen aloittanut työskentelyn 12 chakran kanssa ja nyt mukana on maatähti-chakran ja ylimpien chakrojen hoitaminen näiden omien Chakliinojen kanssa.

Jos taas joku yksittäinen chakra kaipaa energiaa, silloin käsittelyyn pääsee vain kyseinen chakra ja työvälineenä on siihen kuuluva liina.

Oma hoitotuokioni kestää noin puoli tuntia,  joskus hoidon jälkeen saattaa nukahtaa hetkeksi, niin rentouttava tuokio on. Chakliinat on luonteva työväline siirtymisessä 12 chakran järjestelmään.

Oma intuitio on paras opas kertomaan minkälainen chakratyöskentely on sinulle sopiva ja miten käytät Chakliinojasi. Ja sehän voi olla joka kerta erilainen, tilanteen ja tarpeen mukainen.

Suosittelen lämpimästi chakroihin tutustumista ja niiden säännöllistä hoitamista ! 

https://unelmienunikoru.com/tuote-osasto/chakliinat/